Net dat beetje meer...
dat is onze service

  • Geen plaatsingskosten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professionele uitstraling
  • Plaatsing door heel Nederland

Lees meer

Direct bestellen of een vrijblijvende offerte..

  • Klik op de gewenste opties
  • Toevoegen aan Verzamelmand
  • Kies Bestel direct
  • Of kies Vrijblijvende Offerte

Verzamelmand bekijken
Huur een kerstboom met versiering voor uw bedrijf

Breng de kerstsfeer in uw bedrijf met onze gedecoreerde kerstbomen, zonder dat het u veel tijd kost. U kunt bij ons eenvoudig één of meerdere kerstbomen huren. Wij verhuren de kerstbomen en komen die voor u plaatsen en versieren, u hoeft hem alleen maar uit te kiezen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van verschillende typen kerstbomen. Het assortiment kent een ruime keuze aan kerstbomen in verschillende maten. Helemaal in de door u gewenste kleuren en stijl kunt u bij ons uw kerstboom huren. U kunt bij ons één of meerdere kerstbomen huren of uw gehele bedrijfsaankleding tijdens de kerstperiode aan ons uitbesteden.

Offerte

  

Waarom een kerstboom huren ideaal is voor bedrijven

Het huren van een kerstboom is erg gemakkelijk. U brengt de kerstsfeer in uw bedrijf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de praktische zaken. Wij bezorgen, plaatsen en versieren de kerstboom en uw eventuele andere kerstdecoraties. Begin januari halen wij alles weer bij u op. U heeft er zelf geen omkijken naar en het bespaart u veel tijd. Zo gemakkelijk is het. Een ander voordeel is dat u elk jaar weer voor een andere stijl of andere kleuren kunt kiezen en u hoeft zelf niet te zorgen voor de opslag van de materialen buiten de kerstperiode. U kunt de te huren kerstbomen of kerstdecoraties eenvoudig online bij ons selecteren. Onze kerstbomen en kerstdecoraties zijn brandwerend en brandvertragend. Wij leveren een brandveiligheidscertificaat mee.

 

U kunt bij ons een luxe kerstboom en diverse kerstdecoraties huren. Neemt u snel een kijkje in ons assortiment!

Een originele kerstboom? Geef uw speciale wensen door

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor bedrukte kerstballen met uw logo of het verwerken van eigen producten in uw kerstboom. Ook voor buiten bomen of kerstbomen voor uw binnenplaats maken wij voor u graag een maatwerkofferte. Maatwerk kerstbomen zijn mogelijk tot maar liefst 10 meter!

Bij bijzondere wensen maken wij een afspraak met u om uw locatie te bekijken en uw wensen te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0313 – 70 20 00 of door het invullen van het contactformulier.

Gedecoreerde kerstboom is hét adres voor de verhuur van kerstbomen voor zakelijk gebruik!

Heeft u speciale wensen ?

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor bedrukte kerstballen met uw logo of het verwerken van eigen producten in uw kerstboom. Ook voor extra decoraankleding bent u bij ons bij ons aan het juiste adres, wat dacht een van een echt authentieke Skigondel of Arrenslee met rendieren. Wij maken graag een maatwerkofferte. Kerstbomen zijn mogelijk tot maar liefst 10 meter, zowel groen als besneewd!

Contact
 

E-mail: info@gedecoreerde-kerstboom.nl

Telefoon: 0313 - 70 20 00


Referenties

Referenties