Net dat beetje meer...
dat is onze service

  • Geen plaatsingskosten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professionele uitstraling
  • Plaatsing door heel Nederland

Lees meer

Direct bestellen of een vrijblijvende offerte..

  • Klik op de gewenste opties
  • Toevoegen aan Verzamelmand
  • Kies Bestel direct
  • Of kies Vrijblijvende Offerte

Verzamelmand bekijken
Online kerstversiering voor bedrijven huren

Wilt u naast één of meerdere kerstbomen ook de rest van uw bedrijfsruimten of showroom geheel in stijl decoreren? Hiervoor kunt u ook kerstdecoraties bij ons huren. Wij zorgen voor een gezellige kerstsfeer in uw bedrijf, voorzien van welke kerstdecoratie u maar wenst, zodat uw medewerkers en bezoekers volop kunnen genieten van de kerstdagen.

Laat u inspireren door alle kerstdecoratie-ideeën

U kunt bijvoorbeeld uw ontvangsthal, gezamenlijke ruimten of showroom voorzien van guirlandes, kerstkransen of kerststukken. De kerstdecoraties zijn te huur in diverse maten en met of zonder verlichting.

De afwerking rond de voet van uw kerstboom kan gedecoreerd worden met een voetkleed, een kunstsneeuwtapijt, een rieten kerstvoethuls of verpakte kerstcadeaus. Ook kunt u bij ons geheel in stijl guirlandes met of zonder verlichting, kerstkransen of kerststukken huren.

 

Offerte

 

Offerte kerstdecoratie aanvragen

Via het ons online formulier selecteert u gemakkelijk de door u gewenste kerstdecoraties. U maakt een keuze in het formaat, de kleuren en de eventuele verlichting en wij bezorgen, plaatsen en versieren de kerstdecoratie bij u op locatie.

Wilt u kerstdecoraties in uw eigen huisstijl? Kijk dan op de pagina Maatwerk.

Heeft u speciale wensen ?

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor bedrukte kerstballen met uw logo of het verwerken van eigen producten in uw kerstboom. Ook voor extra decoraankleding bent u bij ons bij ons aan het juiste adres, wat dacht een van een echt authentieke Skigondel of Arrenslee met rendieren. Wij maken graag een maatwerkofferte. Kerstbomen zijn mogelijk tot maar liefst 10 meter, zowel groen als besneewd!

Contact
 

E-mail: info@gedecoreerde-kerstboom.nl

Telefoon: 0313 - 70 20 00


Referenties

Referenties