Net dat beetje meer...
dat is onze service

  • Geen plaatsingskosten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professionele uitstraling
  • Plaatsing door heel Nederland

Lees meer

Direct bestellen of een vrijblijvende offerte..

  • Klik op de gewenste opties
  • Toevoegen aan Verzamelmand
  • Kies Bestel direct
  • Of kies Vrijblijvende Offerte

Verzamelmand bekijken
De kerstversiering specialist

Gedecoreerde-Kerstboom.nl is gespecialiseerd in kerstversiering voor bedrijven.Wij maken het bedrijven graag zo gemakkelijk mogelijk bij het bestellen van kerstbomen of kerstdecoratie en ontzorgen u volledig voor wat betreft de kerstaankleding van uw bedrijf.

Breng de kerstsfeer in uw bedrijf met onze gedecoreerde kerstbomen, zonder dat het u veel tijd kost. U kunt bij ons eenvoudig één of meerdere kerstbomen huren. Wij verhuren de kerstbomen en komen die voor u plaatsen en versieren, u hoeft hem alleen maar uit te kiezen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van verschillende typen kerstbomen. Het assortiment kent een ruime keuze aan kerstbomen in verschillende maten. Helemaal in de door u gewenste kleuren en stijl kunt u bij ons uw kerstboom huren. U kunt bij ons één of meerdere kerstbomen huren of uw gehele bedrijfsaankleding tijdens de kerstperiode aan ons uitbesteden.

Kerst is onze Core Business, afgelopen kerstperiode hebben we met een team van 40 medewerkers op bijna 1000 locaties in Nederland en België de kerstversiering verzorgd.

Heeft u vragen of bijzondere wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of het contactformulier op deze site.

Gedecoreerde Kerstboom

Bezoekadres (op afspraak):

Industrielaan 2
6951 KG Dieren

Postadres:
Postbus 82
6950 AB Dieren

Bedrijfs- & bankgegevens:
KVK: Gelderland
BTW-nummer: NL850941416B01

Heeft u speciale wensen ?

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor bedrukte kerstballen met uw logo of het verwerken van eigen producten in uw kerstboom. Ook voor extra decoraankleding bent u bij ons bij ons aan het juiste adres, wat dacht een van een echt authentieke Skigondel of Arrenslee met rendieren. Wij maken graag een maatwerkofferte. Kerstbomen zijn mogelijk tot maar liefst 10 meter, zowel groen als besneewd!

Contact
 

E-mail: info@gedecoreerde-kerstboom.nl

Telefoon: 0313 - 70 20 00


Referenties

Referenties