Net dat beetje meer...
dat is onze service

  • Geen plaatsingskosten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professionele uitstraling
  • Plaatsing door heel Nederland

Lees meer

Direct bestellen of een vrijblijvende offerte..

  • Klik op de gewenste opties
  • Toevoegen aan Verzamelmand
  • Kies Bestel direct
  • Of kies Vrijblijvende Offerte

Verzamelmand bekijken
Wij vervullen graag uw kerstwensen!

Is ons standaard assortiment niet genoeg voor u, dan denken we graag mee naar een maatwerkoplossing voor uw kerstaankleding. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor bedrukte kerstballen met uw logo of het verwerken van eigen producten in uw kerstboom. Maatwerk kerstbomen zijn mogelijk tot maar liefst 10 meter in zowel groen als besneeuwd!

Naast kerstbomen kunnen we ook de aanvullende aankleding van uw bedrijfslocatie, bedrijfsfeest of kerstmarkt in kerst- & wintersfeer verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een indrukwekkende Eyecatcher als een echte authentieke Skigondel, Skilift of levensgrootte Arrenslee met rendieren. Wij hebben een groot aantal eyecatchers en winterdecors voor verhuur beschikbaar!

Bijzondere wensen bespreken we graag met u. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0313 – 70 20 00 of door het invullen van het contactformulier.

U bent ook (op afspraak) van harte welkom in onze kerst showroom in Dieren (bij Arnhem) om u wensen persoonlijk nader door te bespreken en onze producten aan de hand van voorbeelden direct te ervaren.

 

 

Heeft u speciale wensen ?

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor bedrukte kerstballen met uw logo of het verwerken van eigen producten in uw kerstboom. Ook voor extra decoraankleding bent u bij ons bij ons aan het juiste adres, wat dacht een van een echt authentieke Skigondel of Arrenslee met rendieren. Wij maken graag een maatwerkofferte. Kerstbomen zijn mogelijk tot maar liefst 10 meter, zowel groen als besneewd!

Contact
 

E-mail: info@gedecoreerde-kerstboom.nl

Telefoon: 0313 - 70 20 00


Referenties

Referenties