Net dat beetje meer...
dat is onze service

  • Geen plaatsingskosten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professionele uitstraling
  • Plaatsing door heel Nederland

Lees meer

Direct bestellen of een vrijblijvende offerte..

  • Klik op de gewenste opties
  • Toevoegen aan Verzamelmand
  • Kies Bestel direct
  • Of kies Vrijblijvende Offerte

Verzamelmand bekijken
Werkwijze

Met Gedecoreerde-Kerstboom.nl bent u verzekert van een zorgeloze kerstsfeer binnen uw bedrijf of instelling. Na het doorlopen van onze offerte- en bestellingsprocedure gaan we voor u aan de slag om uw kerstwensen te verwezenlijken.

Heeft u afwijkende wensen of wilt u aanvullende advies, dan zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Maar U bent ook (op afspraak) van harte welkom in onze kerst showroom in Dieren (bij Arnhem) om u wensen persoonlijk nader door te bespreken en onze producten aan de hand van voorbeelden direct te ervaren.

Offerte aanvragen, bestellen, levering.

Via onze online offertegenerator kunt u eenvoudig de gewenste kerstsfeer bij elkaar klikken, in een paar stappen heeft u direct een beeld van onze veel voorkomende mogelijkheden. Vervolgens is het mogelijk de offerte direct om te zetten naar een online bestelling. Na ontvangst van uw offerte of bestelling nemen we altijd persoonlijk contact met u op om de wensen nader door te spreken en te bevestigen.

Na het bevestigen van uw bestelling neemt onze planning contact met u op om de levering verder met u af te stemmen.

Op de afgesproken leveringsdatum komen de medewerkers van Gedecoreerde-Kerstboom.nl de kerstdecoratie bij u op locatie plaatsen, hierbij proberen we uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren. Alles wordt geheel door ons verzorgd, u heeft er geen omkijken naar. We zorgen ervoor dat de kerstdecoratie geheel naar u wensen wordt geplaatst en laten alles netjes achter.

Eind december neemt onze planning contact met u op om het ophalen van de kerstdecoratie af te stemmen. Ophalen gebeurt doorgaans in de eerste 2 weken van januari. Bij het ophalen zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd.

Heeft u nog vragen of wilt u uw specifieke wensen kenbaar maken, neem dan contact met ons op.

Heeft u speciale wensen ?

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor bedrukte kerstballen met uw logo of het verwerken van eigen producten in uw kerstboom. Ook voor extra decoraankleding bent u bij ons bij ons aan het juiste adres, wat dacht een van een echt authentieke Skigondel of Arrenslee met rendieren. Wij maken graag een maatwerkofferte. Kerstbomen zijn mogelijk tot maar liefst 10 meter, zowel groen als besneewd!

Contact
 

E-mail: info@gedecoreerde-kerstboom.nl

Telefoon: 0313 - 70 20 00


Referenties

Referenties